Сервиз

 

РЕМОНТ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ КЛИМАТИЧНИ СИСТЕМИ  

в гр.Бургас и региона / 0897607350  

 ЕМ СИ КЛИМА ООД предлага надежден и качествен ремонт и поддръжка.  Извършва гаранционно и извънгаранционно обслужване на всички видове климатични системи. Гаранцията на климатична техника монтирана от нас важи, само когато при възникнал проблем се обръщате към нас. При опит за отстраняване на проблем от потребителя или неупълномощени за това лица или фирми гаранцията отпада. Ние от ЕМ СИ КЛИМА  приемаме Вашата заявка за ремонт или монтаж 6 дни в седмицата, като в повечето случаи времето за реакция е до 24 часа. При получаване на заявка, служител на ЕМ СИ КЛИМА уговаря с Вас точната дата и час на посещение. Вие ще получите допълнително обаждане, когато нашият екип от специалисти тръгне към Вашия адрес. Всеки от нашите техници е висококвалифициран и първото нещо, което ще направи е да открие какъв е проблема с вашата климатична система и да Ви информира какво точно е необходимо, за да се отстрани повредата. Всеки клиент получава точна и ясна диагностика и калкулация за ремонта, който е необходим преди започването на ремонтните дейности.

 Ние се стремим винаги към бързо, качествено и надеждно обслужване. В случай, че Ви е необходима повече информация или желаете да говорите с представител на търговския или техническия екип, моля позвънете на 0897607350.

Преди да потърсите сервиз за климатична техника първо проверете:

Включен ли е климатикът е захранващата мрежа ?

Изправни ли са предпазителите (бушоните) на електрическото табло ?

Дали филтрите на вътрешното тяло на климатика не са препълнени с домашен прах ?

Сменяли ли сте скоро батериите на дистанционното управление?

В какъв режим работи вашия климатик (случайно да не сте го превключили на охлаждане, а всъщност да целите отопление)?

Каква температура сте задали – възможно е да сте задали по-ниска (по-висока) температура от желаната и климатика да е изключил.

Пробвайте да го рестартирате като го изключите от ел захранването за 10 минути и после да го включите пак. Ако няма повреда той ще заработи отново.

Ако сте проверили всички тези фактори и те са наред, повикайте нашите специалисти от сервиза! 0897607350